Despre noi

 

SC Derpan SRL, societate privata cu capital romanesc, a fost fondata in aprilie 2001, fiind complet operationala de la 1 ianuarie 2002

Principala activitate este "Fabricarea de produse de panificatie si patiserie (croissante, strudele, muffins etc)".

Societatea produce croissante cu crema de cacao si crema vanilie, strudele si cozonacel in sortimentatie variata de gramaje si umpluturi, cu o durata de valabilitate de sase luni. S.C.DERPAN S.R.L. dispune la aceasta data de o moderna linie tehnologica pentru fabricarea de croissante si strudele precum si de toate utilitatile necesare fabricarii la intreaga capacitate de productie.

In urma achizitiei unei noi linii productie, SC DERPAN SRL are o capacitate de productie de 5.000.000 unitati de croissant /luna.

Activitatea operationala -pana la etapa de produs finit - se desfasoara pe o suprafata de 10000 metri patrati, din care 4000 metri patrati suprafata construita, amenajata in mod corespunzator normelor de igiena tehnico-sanitare si in conformitate cu cerintele sistemului de management al sigurantei alimentelor.

 

Misiune si valori

Misiunea consta in satisfacerea cerintelor consumatorilor la cele mai inalte standarde, prin asigurarea calitatii la nivelul exigentelor europene si profesionalism in relatiile cu consumatorii, clientii, furnizorii si salariatii companiei.

Valorile societatii sunt reprezentate prin orientarea catre client, perfectionarea continua din punct de vedere al asigurarii unui echilibru perfect intre calitatea produsului si pretul acestuia, angajament si responsabilitate pentru produsele realizate in acord cu cerintele legale si reglementarile nationale si europene.

Obiectivul pe termen lung al societatii este ocuparea unei pozitii superioare in preferintele consumatorilor prin implementarea conceptului managementului calitatii totale si a orientarii resurselor catre satisfacerea clientilor.

 

De ce sa alegeti DERPAN?

In ultimii ani, compania si-a extins aria geografica de distributie a produselor prin realizarea de exporturi si livrari intracomunitare.

Noi va oferim:

  1. Cel mai bun raport calitate pret.
  2. Promisiunea de calitate este atinsa prin implementarea Sistemului de Management al Calitatii -ISO 9001:2001 si Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului- Food Safety Management System- FSSC 22000: 2011- care include cerintele SR EN ISO 22000:2005, ISO/ TS 22002-1:2009.

    Preturi constante pentru perioade lungi de timp, accesibile tuturor categoriilor de clienti, in conditiile realizarii campaniilor de promovare a portofoliului de produse.

  3. O politica de discounturi corelata cu nivelul performantelor distribuitorilor nostri si adaptata evolutiei pietei.
  4. Flexibilitate, perfectionare, tehnologizare continua si nu in ultimul rand promovarea produselor DERPAN la numeroase targuri si expozitii cu stand propriu.